Holstebro Vægtservice
JBM-Vægte
menu
+45 9741 0458

Vi tilbyder

Teknisk service

Alle vores teknikere bliver løbende videreuddannet. Det sker både internt i virksomheden og eksternt hos vores leverandører og samarbejdspartnere i udlandet, hvor vi bliver undervist af de selvsamme mennesker, som har opfundet produkterne.

Derfor kender vi vores leverandørers produkter til bunds, og vi holder os hele tiden opdateret på nye produkter, som løbende introduceres på markedet.


Kalibrering / Verifikation

Vi udfører kalibrering af alt vejeudstyr med sporbare lodder, så du er sikker på og kan dokumentere, at dit vejeudstyr vejer korrekt. Vi registrerer alle kalibreringer og reparationer af dit vejeudstyr og vil derfor altid kunne levere historisk dokumentation af dit vejeudstyrs stand. Vi har et tæt samarbejde med Force Technologies, Calidan og Trescal A/S


Serviceeftersyn

Undgå stop i driften med vores serviceeftersyn. Det er en dyr og irriterende fornøjelse, når udstyret går i stå. Derfor anbefaler vi altid vores kunder at få foretaget periodiske serviceeftersyn på alt vejeudstyr.

Tegner du en serviceaftale med os, sørger vi for

  • At alt dit udstyr bliver efterset inden for de aftalte tidsfrister.
  • At du får kalibreringsrapporter på alt udstyr.

Vi garanterer, at dit udstyr er i tiptop stand, så unødvendige driftstop undgås. Driftstop kan selvfølgelig aldrig undgås helt, og her står vores teknikere klar til at rykke ud, så driften kan genoptages hurtigst muligt.


Reparation

Vi tilbyder en fleksibel, effektiv og landsdækkende reparationsservice af vægte og pålægsmaskiner.

Vi kører gerne ud til dig og foretager reparationen, og vi kan komme samme dag, problemet opstår. På den måde er du hurtigt kørende igen. Du kan også vælge enten at sende udstyret til os eller aflevere det på et af vores værksteder, som befinder sig i Holstebro og Fåborg. Så reparerer vi det, så hurtigt vi kan.

Alle reparationer foretages af vores dygtige teknikere, så du er sikret, at dit udstyr altid får den bedste behandling.